Lezingen door Jeroen van Zoolingen

Na de officiële presentatie van “Het Verleden van de Velden”, zal auteur Jeroen van Zoolingen verschillende lezingen verzorgen over zijn boek, en over de archeologie van de Duin- en Bollenstreek. Dit zal in april al bij de volgende boekhandels gebeuren:

  • donderdagavond 6 april bij boekhandel Wagner in Sassenheim
  • zondagmiddag 9 april in het Cultuurcafé in boekhandel Van der Meer in Noordwijk
  • donderdagavond 13 april bij boekhandel Grimbergen in Lisse

Als u hierbij aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich opgeven bij een van de boekhandels. Zou u zelf ook een lezing willen organiseren over “Het Verleden van de Velden”, dan kunt u een bericht achterlaten via het Contactformulier op deze website.


Jeroen van Zoolingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *