Verborgen Museumschatten te gast bij Museum De Zwarte Tulp

Dit najaar start op TV West een nieuwe serie over ‘Verborgen Museumschatten‘. In de serie duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van veertien Zuid-Hollandse musea. Op 12 september is ze te gast in Museum De Zwarte Tulp, waar ze ook Jeroen van Zoolingen treft. Hij vertelt haar over een wel heel bijzondere bodemvondst die zich in het depot van het museum bevindt. De uitzending is om 19u, en gaat daarna in herhaling.

Heeft u zelf thuis ook een bodemvondst waarvan u zich afvraagt wat het is? Neem dan contact op met de redactie van TV West. Iedere week volgt na Museumschatten ook ‘Verborgen Thuisschatten’, waarin experts bij mensen thuis langsgaan om bijzondere zaken te bekijken.


Jeroen van Zoolingen